Eleccions 14-F

Jordi Sánchez, al Castell de la Geltrú: "Un acord polític per resoldre el conflicte no pot ser fruit de la negociació d’un sol partit"

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-02-2021 9:31 Lectures 2831
Jordi Sánchez en un acte de campanya al Castell de la Geltrú. Junts per Vilanova

Jordi Sánchez en un acte de campanya al Castell de la Geltrú. Junts per Vilanova

Aquest dimarts 3 de febrer, en el marc de la campanya electoral, Jordi Sánchez, secretari general de Junts per Catalunya ha visitat Vilanova i la Geltrú. Ha estat rebut pels regidors de la formació i els representants territorials del partit que l’han acompanyat en una passejada per la rambla que, continuant amb una visita de cortesia al Foment Vilanoví i l’ANC, ha acabat amb un acte de campanya celebrat en el Castell de la Geltrú.

Un cop allà, el coordinador local de JUNTS Jordi Ortiz ha donat pas a una intensa i emocionant intervenció d’en Jordi Sánchez, que no s’ha pogut allargar més d’una hora per tal de donar compliment a l’obligat reingrés nocturn a presó després de participar en actes electorals. En Jordi Sánchez a iniciat l’acte amb un ferm “Hi som i continuarem sent-hi!” per continuar amb un seguit d’agraïments carregats d’emotivitat: “Venir a Vilanova és una manera de retornar-vos allò que ens heu donat durant aquests 1200 dies... Nosaltres i les nostres famílies mai no podrem agrair l’acompanyament que ens heu fet”.

Tot esmentant la llavor de l’1 d’octubre ha dit que “El mèrit dels que han agafat el relleu del lideratge del nostre projecte és que ho assumeixen sabent com va acabar tot allò. La Laura Borràs, representa aquest compromís que es fonamenta en la democràcia i en la cadena de confiança I complicitats, entre els ciutadans i d’aquests amb les institucions.” Ha explicat que “tenim una triple crisi, sanitària, econòmica i social.

La primera obligació del govern de la Laura Borràs és buscar els recursos de què disposa el govern espanyol per donar sortida a aquesta situació. Avui mateix, el BCE situa el govern espanyol com el pitjor d’Europa en la resposta a les necessitats de les persones en aquesta crisi...”

El segon repte de la Laura és el compromís amb la independència i la resolució del conflicte polític. Les polítiques socials donen sentit a les nostres institucions i és per això que el govern espanyol les vol buidar de competències. Un acord polític per resoldre el conflicte no pot ser fruit de la negociació d’un sol partit amb el govern espanyol. La taula de negociació ha d’abordar els dos conceptes bàsics del conflicte polític: amnistia i autodeterminació. Afrontem aquestes eleccions amb un doble lideratge. El president Carles Puigdemont, des de l’exili, posant davant del mirall europeu. I la Laura Borràs, la dona que les persones de JUNTS vam decidir que ens representi i que, amb el seu lideratge sòlid, ha generat consens en els rivals polítics amb el Tots contra la Laura”.

Per acabar s’ha acomiadat afirmant que “necessitem un govern fort, on l’independentisme guanyi, JUNTS sigui la força més votada i la Laura Borràs sigui la presidenta de la Generalitat”.

Jordi Sánchez en un acte de campanya al Castell de la Geltrú
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No