Eleccions 14-F

Rosa Maria Ibarra, al Vendrell: “si concentrem el vot en el PSC i anem tots a votar, el canvi serà imparable”

La candidata del PSC ha fet aquestes declaracions al Vendrell on ha visitat les instal·lacions de l’hospital del municipi juntament amb la també candidata, número 2 per Barcelona, i portaveu socialista Eva Granados

Redacció El Vendrell 08-02-2021 9:10 Lectures 1200
Rosa Maria Ibarra, a l'hospital del Vendrell, amb Eva Granados i altres candidats del PSC. PSC

Rosa Maria Ibarra, a l'hospital del Vendrell, amb Eva Granados i altres candidats del PSC. PSC

La cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament, Rosa Maria Ibarra, ha fet aquest diumenge una apel·lació directe “a tots i totes aquells que estiguin farts de perdre el temps i de què Catalunya perdi oportunitats, benestar i energies per a res. Cal dir-ho alt i clar, si tots i totes anem a votar i concentrem el vot en el PSC i la candidatura liderada per Salvador Illa el canvi serà imparable.”

“Aquestes eleccions no van de qui queda quart, cinquè, sisè o setè sinó de qui governarà a Catalunya aquests propers quatre anys. I només hi ha una disjuntiva: o tenim més del mateix, amb un Govern independentista que es discuteixi cada dia i absolutament ineficaç, o recuperem un Govern de progrés liderat per Salvador Illa que ens reconnecti amb el benestar social i que torni a posar a les comarques tarragonines al mapa de les inversions de la Generalitat”, ha explicat Ibarra.

La candidata del PSC ha fet aquestes declaracions al Vendrell on ha visitat les instal·lacions de l’hospital del municipi juntament amb la també candidata, número 2 per Barcelona, i portaveu socialista Eva Granados.

En la mateixa línia, Eva Granados ha afirmat el compromís del PSC amb uns serveis públics de la màxima qualitat i excel·lència. “L’hospital del Vendrell necessita una ampliació i aquesta serà una de les prioritats del Govern del president Illa per aquesta comarca. Els i les socialistes creiem que tothom ha de tenir els mateixos drets i els mateixos serveis visqui on visqui.”

En aquest sentit ha destacat que “els fons europeus que ha aconseguit el Govern del president Pedro Sánchez seran aplicat a projectes necessaris com aquest. Amb Govern i president socialista a la Generalitat el Baix Penedès recuperarà els serveis i prestacions que mereixen els seus habitants.”

El programa de Govern que el PSC implementarà al Baix Penedès si guanya les eleccions incorpora l’impuls al projecte d’IDIADA, la posada en marxa d’un pla de xoc per reindustrialitzar la comarca i generar nous llocs de treball, desenvolupar el Logis Penedès, l’ampliació de l’hospital del Vendrell i l’alliberament o bonificació del peatges de la C-32 per als seus usuaris habituals, entre d’altres mesures.

Tant Rosa Maria Ibarra com Eva Granados han subratllat que “aquesta darrera setmana de campanya ha de servir perquè aquesta onada a favor del canvi liderat pel president Illa vagi a més fins a cristal·litzar a les urnes. Està molt en joc, o bé avancem o bé seguim pel camí del pedregar. Per tant, cap vot es pot perdre, ningú es pot quedar a casa. Si no anem a votar i el dia 15 ens trobem amb més del mateix aleshores serà massa tard per a lamentar-ho”, han conclòs.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No