Eleccions 14-F

Matías Alonso (Cs): “Ciutadans és el vot útil per acabar amb la falta d’inversions de la Generalitat al Baix Penedès"

La diputada i candidata número 8 per Barcelona, Sonia Sierra, presenta a Calafell “mesures concretes per ajudar el sector turístic i els autònoms, molt afectats per la crisi”

Redacció Calafell 08-02-2021 9:12 Lectures 546
Matías Alonso, durant una visita a Calafell. Ciutadans

Matías Alonso, durant una visita a Calafell. Ciutadans

“Ciutadans és el vot útil per acabar amb la falta d’inversions de la Generalitat al Baix Penedès i per resoldre els principals problemes de la comarca”. Així ho ha dit el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, durant una visita a Calafell en què ha estat acompanyat per la diputada i candidata número 8 per Barcelona, Sonia Sierra, i regidors de Cs de la comarca. Alonso ha assegurat que “arribem a l’equador de la campanya i hem volgut visitar una de les comarques més oblidades per part del govern català i que té una de les taxes d’atur més altes de Catalunya”. Ha recordat que Cs va aconseguir, al 2017, “un resultat extraordinari al Baix Penedès, que esperem revalidar” i s’ha compromès a “revertir la situació actual de manca d’inversions de la Generalitat” i  a “impulsar accions per evitar la pèrdua de més teixit industrial i per reduir la taxa d’atur”.

El cap de llista de Cs ha explicat que “a més dels temes econòmics, també cal actuar per solucionar problemàtiques socials” i ha assegurat que “comarques com el Baix Penedès han vist com creixia la inseguretat i proliferaven fenòmens com l’ocupació il·legal d’habitatges, sobretot de segones residències que han estat buides durant el confinament i les restriccions de la pandèmia”. “Des de Cs lluitarem contra les ocupacions il·legals de forma decidida, farem que els Mossos puguin actuar en cas d’ocupacions flagrants i reformarem la llei perquè les persones que veuen com els ocupen el seu pis tinguin les eines necessàries perquè es desallotgi amb brevetat”.

De la seva banda, la candidata número 8 per Barcelona, Sonia Sierra, ha explicat algunes de les propostes de Cs per al sector turístic i els autònoms. Entre elles, “un abonament de 500 euros per família per promoure el turisme interior, la suspensió de la taxa turística mentre duri la pandèmia i ajudes iguals que les que han atorgat altres països europeus”. Cs també aposta per “atorgar 4.000 euros els negocis perquè puguin pagar els lloguers i exempcions d’impostos, ja que si un negoci no factura, no pot pagar”. “No pot ser que la pandèmia arrasi també amb el sector turístic”, ha destacat.

Per últim, Sierra ha fet una crida a “anar a votar el 14-F”. “És molt important que tots ens mobilitzem perquè ens juguem seguir amb el mateix, un govern tripartit o separatista, o tenir un govern centrat, que posi al centre de les seves polítiques les necessitats de les famílies i els autònoms i que lideri Cs”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No