Eleccions 14-F

Vilanova crea una bossa de voluntaris per a les meses electorals del 14F

La iniciativa sorgeix a petició de la Junta Electoral de Zona, que ho ha proposat als municipis per garantir que les meses es puguin constituir a primera hora

Vilanova crea una bossa de voluntaris per a les meses electorals del 14F. Ajuntament de Vilanova

Vilanova crea una bossa de voluntaris per a les meses electorals del 14F. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú crearà una bossa de persones voluntàries per formar part, si fos necessari, de les meses dels col·legis en la jornada electoral d'aquest diumenge, 14 de febrer. La iniciativa sorgeix a petició de la Junta Electoral de Zona, que ho ha proposat als municipis per garantir que les meses es puguin constituir a primera hora.

El sorteig dels membres de les meses efectuat fa dues setmanes a Vilanova i la Geltrú ja va preveure un nombre suficient de suplents per a presidents i vocals, però tot i així es crearà aquesta bossa de forma preventiva per tal que la jornada electoral pugui iniciar diumenge a les 9 del matí amb les mínimes incidències.

Les persones que vulguin formar part de la bossa de voluntaris per si fa falta cobrir una vacant a les meses pot dirigir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, via correu electrònic (estadistica@vilanova.cat) o telèfon (938140000). En cas que acabin formant part d'una mesa, rebran la retribuició prevista per als membres.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recorda que el dret a vot es podrà exercir diumenge de forma totalment segura. S'ha previst un dispositiu de seguretat sanitària que comptarà amb més d'un centenar de persones, material d'higiene i senyalització complementària, per tal que tothom pugui votar al seu col·legi amb tranquil·litat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local