Serveis municipals

El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment

El cost del contracte actual és de 405.000 euros a l’any i l’equip està format per un encarregat i quatre operaris

Redacció El Vendrell 16-02-2021 14:35 Lectures 3033
El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment. Ajuntament del Vendrell

El govern municipal del Vendrell ha anunciat aquest matí la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals. Aquest servei s’ha fet fins ara a través de la licitació que es va fer el 2015 a l’empresa Clece, i després de quatre anys de contracte, prorrogats amb dos anys més, es passarà a gestionar de forma directa perquè actualment l’Ajuntament del Vendrell disposa del personal tècnic per poder-ho fer.

El cost del contracte actual és de 405.000 euros a l’any i l’equip està format per un encarregat i quatre operaris. Amb la recuperació de la gestió directa, es mantindran els llocs de treball actuals i hi ha la previsió d’incorporar dues persones més amb l’estalvi que suposarà aquest canvi.

El regidor de Manteniment d’edificis, Alfons Herrera, ha explicat que “la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals facilitarà el control dels treballs i el fet de poder actuar en casos que no estan inclosos en l’actual contracte”.

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa