Serveis municipals

El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment

El cost del contracte actual és de 405.000 euros a l’any i l’equip està format per un encarregat i quatre operaris

Redacció El Vendrell 16-02-2021 14:35 Lectures 2873
El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell anuncia la municipalització de la brigada de manteniment. Ajuntament del Vendrell

El govern municipal del Vendrell ha anunciat aquest matí la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals. Aquest servei s’ha fet fins ara a través de la licitació que es va fer el 2015 a l’empresa Clece, i després de quatre anys de contracte, prorrogats amb dos anys més, es passarà a gestionar de forma directa perquè actualment l’Ajuntament del Vendrell disposa del personal tècnic per poder-ho fer.

El cost del contracte actual és de 405.000 euros a l’any i l’equip està format per un encarregat i quatre operaris. Amb la recuperació de la gestió directa, es mantindran els llocs de treball actuals i hi ha la previsió d’incorporar dues persones més amb l’estalvi que suposarà aquest canvi.

El regidor de Manteniment d’edificis, Alfons Herrera, ha explicat que “la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals facilitarà el control dels treballs i el fet de poder actuar en casos que no estan inclosos en l’actual contracte”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No