Equipaments

Avinyonet modernitzarà el camp de futbol i construirà una piscina i un gimnàs al seu voltant

L’alcalde d’Avinyonet, Cèsar Herráiz, explica que volen convertir aquesta zona del municipi en una gran àrea esportiva que funcioni tot els dies de l’any

Ramon Filella Avinyonet del Penedès 18-02-2021 19:24 Lectures 3068
Avinyonet modernitzarà el camp de futbol i construirà una piscina i un gimnàs al seu voltant. Ramon Filella

Avinyonet modernitzarà el camp de futbol i construirà una piscina i un gimnàs al seu voltant. Ramon Filella

Avinyonet del Penedès convertirà en els propers anys la zona del camp de futbol de La Grava i el seu entorn més immediat en una nova àrea esportiva que dotarà al municipi de diferents equipaments. El projeccte que ja té en marxa l’Ajuntament inclou la modernització del camp de futbol i la construcció d’una piscina i un gimnàs.

La idea és que la nova zona esportiva es converteixi en un pol de dinamització del poble i un reclam per al conjunt de la comarca. Estarà en funcionament els 365 dies de l’any i disposarà de zones d’aparcament per a facilitar l’accés als usuaris. La transformació del camp de futbol, que serà la primera actuació que es durà a terme, és una millora molt esperada des de fa anys pels veïns. Amb gespa artificial i més comoditats tant pels jugadors com per als espectadors que gaudiran de graderies, Avinyonet es garantirà la continuitat de la Unió Esportiva durant molt de temps.

L’alcalde d’Avinyonet, Cèsar Herráiz, explicava que “volem convertir aquesta zona del municipi en una gran àrea esportiva que funcioni tot els dies de l’any. El pimer projecte que tirarem endavant és el de la millora del camp de futbol que s’executarà entre aquesta propera primavera i la tardor. Posteriorment, abordarem la construcció de la piscina i del gimnàs i el conjunt d’adequacions previstes, entre elles els aparcaments”.

El nou camp de futbol s’estrenarà el darrer trimestre d’aquest mateix any, mentres que l’objectiu de l’Ajuntament és que durant el 2022 es redacti el projecte de la piscina i que el 2023 es pugui tenir-ho ja tot enllestit per a que entri en funcionament de manera regular. Aquesta part del calendari encara està sotmesa a la duració dels processos administratius corresponents.

Cèsar Herráiz ha assenyalat que “feia molts anys que els veïns reclamaven la millora del camp de futbol i també la possibilitat de disposar d’una piscina pública al poble. La Unió Esportiva Avinyonet arriba aquest any al seu cinquantenari i tenir un camp amb gespa i amb totes les comoditats necessàries és imprescindible per a poder continuar amb la seva activitat”. Herráiz ha explicat que “la nova Grava gaudirà de la millor gespa de la comarca de l’Alt Penedès i serà una instal.lació de primer nivell”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No