Pla de mandat

Santa Margarida i els Monjos presenta el Pla d’Actuació Municipal, que incorpora propostes en clau covid

El PAM s’articula en quatre objectius a partir dels quals es desplegarà tot el pla estratègic: el municipi de les persones, el municipi per viure i conviure, el municipi obert i participatiu, i el municipi de futur

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 07-04-2021 8:51 Lectures 2234

L’equip de govern de Santa Margarida i els Monjos ha publicat les línies estratègiques que defineixen l’actuació municipal d’aquest mandat recollides en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023. L’esclat de la pandèmia ara fa un any va fer endarrerir la seva presentació, però ara inclou propostes adaptades a la realitat tan canviant que ha generat la Covid_19.

El document recull les accions que s’han de dur a terme per aconseguir les línies d’actuació marcades per cada regidoria i que s’agrupen en tres àrees de gestió municipal: de les persones, de territori i de desenvolupament local.

Així mateix, el PAM s’articula en quatre objectius a partir dels quals es desplegarà tot el pla estratègic: el municipi de les persones, el municipi per viure i conviure, el municipi obert i participatiu, i el municipi de futur.

Els objectius que es recullen en el Pla són fruit del contacte directe amb la ciutadania a través de les sessions veïnals i trobades amb entitats socials, esportives i educatives locals.

D’altra banda, el PAM 2019-2023, que ja es pot consultar a la web de l’Ajuntament (http://pam.smmonjos.cat/), no constitueix un document tancat, ja que contínuament s’aniran avaluant les diferents actuacions i s’afegiran les que convinguin segons les necessitats de cada moment.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No