Crisi del coronavirus

L’Ajuntament del Vendrell aprova la reducció del 50% de la taxa de terrasses

La tercera línia d’ajuts directes a autònoms i pimes rep 129 sol·licituds de bars, restaurants i centres d’estètica

Redacció El Vendrell 29-04-2021 19:10 Lectures 3032

Arxivat a:

L’Ajuntament del Vendrell aprova la reducció del 50% de la taxa de terrasses. Ajuntament del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell aprova la reducció del 50% de la taxa de terrasses. Ajuntament del Vendrell

Amb l’objectiu contribuir a la seva reactivació econòmica i superar els efectes negatius pel tancament o la reducció de la facturació a causa de la Covid-19, es va convocar la 3a línia d’ajuts directes a autònoms i petits comerços amb una partida pressupostària de 100.000 euros. En aquest cas per a bars, restaurants i centres d’estètica, que van ser els més afectats pel tancament decretat a l’octubre del 2020.

En aquesta convocatòria s’han rebut 26 sol·licituds de restaurants, 75 de bars i cafeteries i 28 de centres d’estètica, que en aquests moments estan en període de resolució per poder fer els pagaments dels ajuts un cop aprovat definitivament el pressupost de l’any 2021.

Aquest any 2021 es crearan noves línies d’ajuts a autònoms i petites empreses, amb una partida de 200.000 euros, ampliable en funció de les necessitats que es vagin generant.

D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell també ha aprovat una reducció del 50% de la taxa de terrasses de bars i restaurants al padró del 2021, que se suma a altres ajuts indirectes que tindran efecte aquest any com és la reducció del 25% de la taxa d’escombraries comercials.

Aquest conjunt de mesures s’emmarca amb el projecte “Reactivem El Vendrell”, que compta amb la unanimitat i el consens dels 7 grups municipals, que aquest 2021 el govern de l’Ajuntament del Vendrell continua aplicant dins del pla “El Vendrell Avança”.

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No