Àmplia majoria

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova el reglament per regular el teletreball

Els treballadors que voluntàriament s'acullin a aquesta opció faran un mínim de 3 dies d’atenció presencial i dos dies de teletreball

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova el reglament per regular el teletreball. CC Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova el reglament per regular el teletreball. CC Baix Penedès

El ple del Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar ahir en sessió ordinària i en format telemàtic un nou reglament per regular les condicions de treball telemàtic en aquesta administració. Aquesta proposta es va aprovar amb els vots favorables de tots el grups amb l’excepció de C’s que es va abstenir.

Aquest reglament suposa un pas endavant tan pels treballadors en la prevenció davant de possibles contagis, com també en la millora de l’atenció a la ciutadania a través de mitjans telemàtics. Amb l'entrada en vigor d’aquest reglament, es regula la realització d’un mínim de 3 dies d’atenció presencial i dos dies de teletreball, per part del treballador que voluntàriament s’aculli a aquesta opció, en aquells serveis que es puguin acollir a la modalitat de teletreball (serveis no essencials).

El reglament estableix la voluntarietat del teletreball a tot el personal no essencial que s’hi vulgui acollir, a través d’un acord individual amb el Consell, que establirà els mitjans tècnics que es posen a disposició de la persona treballadora per tal de garantir la qualitat en la prestació de serveis a la ciutadania. A més, aquest acord també recollirà l’horari del treballador tan presencial com telemàtic. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!