Diputació de Barcelona

Gelida i Avinyonet del Penedès reben crèdits per valor total de més de 370.000 euros

Els diners es destinaran a obres municipals a Gelida i el camp de futbol d'Avinyonet i l’adquisició dels terrenys del pàrquing de la carretera N-340

Imatge del camp de futbol del complex esportiu d'Avinyonet. Ajuntament d'Avinyonet

Imatge del camp de futbol del complex esportiu d'Avinyonet. Ajuntament d'Avinyonet

En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit crèdits als ajuntaments de Gelida i d’Avinyonet del Penedès. El de Gelida (200.000 €) és per a finançar obres municipals d’aquest any; menter que els d’Avinyonet del Penedès són pel camp de futbol del complex esportiu F1 (79.695,30 €), per a l’adequació dels miradors de Cantallops i del Circell de les Gunyoles (52.841,81 €) i per a l’adquisició dels terrenys del pàrquing de la carretera N-340 (38.000 €).

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l’objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 200.000 € cada any, amb l’excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l’import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d’interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d’un any des de la data de concessió.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!