Alerta sanitària

Sitges activa una nova campanya de conscienciació per prevenir la Covid-19

L’Ajuntament instal·la pancartes a diversos espais per sensibilitzar la població sobre la importància de no baixar la guàrdia i recordar les mesures d’autoprotecció per frenar la cinquena onada

Sitges activa una nova campanya de conscienciació per prevenir la Covid-19 . EIX

Sitges activa una nova campanya de conscienciació per prevenir la Covid-19 . EIX

Amb el tema ‘La teva responsabilitat ens portarà a la normalitat’, la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges posa en marxa de nou una campanya de conscienciació per contenir l’expansió de la Covid-19. La instal·lació de material gràfic a la via pública posa l’èmfasi sobretot en la importància d’utilitzar i mantenir la mascareta posada a curta distància i en espais interiors. També apel·la a la responsabilitat individual i col·lectiva per frenar la transmissió de la pandèmia.

La regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez, explica que “davant la situació epidemiològica actual hem de reforçar la conscienciació per tal que tothom tingui molt en compte la importància de mantenir i extremar les mesures preventives. La Mascareta, la distància i sobretot la responsabilitat individual són elements claus per frenar aquesta transmissió”.

Aquesta campanya informativa pretén evitar la propagació de la pandèmia  i complementa amb altres mesures que l’Ajuntament de Sitges impulsa com la reactivació del servei de 4 informadors de Salut que cada dia recorden les normes sanitàries tant a la ciutadania com als establiments. També quatre agents de convivència cívica treballen dijous, divendres i dissabtes a les principals zones d’oci nocturn per fer respectar la normativa i també per fer pedagogia sobre les mesures derivades a la prohibició del consum de begudes i menjar en grup a la via pública. Aquestes accions s’afegeixen al treball diari de la Policia Local per vetllar pel compliment de la normativa vigent.

A finals de juliol, les regidories de Salut Pública i Joventut engegaran una campanya específica per a joves a Instagram i TikTok. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!