Pressupost 2021

Sant Pere de Ribes obre el període de presentació de propostes als pressupostos participatius

La convocatòria d’enguany incorpora, com a novetat, els projectes inspirats en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Sant Pere de Ribes obre el període de presentació de propostes als pressupostos participatius. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes obre el període de presentació de propostes als pressupostos participatius. Ajt Sant Pere de Ribes

Les persones o col·lectius que vulguin presentar propostes als pressupostos participatius de 2021 ho poden fer a partir d’aquest dilluns, 26 de juliol, i fins al 19 de setembre vinent. L’edició d’enguany manté una única categoria de projectes i es reorienta, com a novetat, a incentivar i promoure que estiguin inclosos dins dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Les candidatures es poden presentar amb el formulari normalitzat disponible a la pàgina web de l’Ajuntament, des d’on també es pot accedir al contingut de les normes reguladores de la convocatòria, i lliurar-les a través d’instància genèrica a la seu electrònica municipal o físicament a les oficines de l’OAC. 

El ple municipal ordinari d’aquest mes de juliol ha aprovat la modificació de les normes reguladores dels pressupostos participatius d’enguany. La regidora de Participació Ciutadana, Antònia Pulido, ha assenyalat que amb els canvis incorporats “facilitem la possibilitat de fer propostes amb uns objectius globals o que comparteixin globalment el camí cap a on volem avançar com a municipi. A través dels pressupostos participatius, volem escoltar els neguits i les necessitats i construir entre totes i tots el Sant Pere de Ribes del futur”.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) formen part de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides amb la finalitat de donar resposta, de cara al 2030, als grans reptes del planeta com ho són l’eradicació de la pobresa, la lluita contra la desigualtat i la injustícia i posar fre al canvi climàtic, entre d’altres. En aquests moments, les polítiques europees i nacionals s’encaminen cap a l’assoliment d’aquests objectius, la qual cosa obliga els ajuntaments a prendre decisions i proposar projectes en aquesta direcció.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!