Participació ciutadana

Un 76% de les més 3.000 incidències comunicades a l’APP “Cuidem el Vendrell” ja s’han resolt

Més del 50% de les incidències estan relacionades amb l’enllumenat i amb mobles abandonats

Un 76% de les més 3.000 incidències comunicades a l’APP “Cuidem el Vendrell” ja s’han resolt. Ajuntament del Vendrell

Un 76% de les més 3.000 incidències comunicades a l’APP “Cuidem el Vendrell” ja s’han resolt. Ajuntament del Vendrell

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Recollida de residus del Vendrell, Núria Rovira, ha fet aquest dijous un balanç de l’APP d’incidències a l’espai públic “Cuidem el Vendrell”, que es va posar en funcionament el passat mes de maig.

S’ha constatat una evolució creixent de l’ús de l’APP amb més de 3.000 incidències comunicades, de les quals un 76% ja estan tancades amb un termini mitjà de resolució de 6 dies. És una eina efectiva per al municipi i per a la ciutadania perquè permet saber, avaluar, gestionar i trobar solucions. A partir de les estadístiques s’identifiquen quines tipologies d’incidències són les més comunicades (més del 50% són relacionades amb l’enllumenat i amb mobles abandonats), les quals s’avaluen i s’estudia quines accions es poden emprendre.

Núria Rovira ha explicat que “estem molt satisfets pel resultat i per la implicació de la ciutadania que la considera que és útil perquè resol”. La regidora convida que més persones es descarreguin l’APP al mòbil i comunicar incidències “per tenir cura del nostre municipi”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!