Flash

Èxit de participació a la cinquena edició de la Triatló Ciutat de Vilanova

Xavier Torrades i Mònica Pellejero han estat els guanyadors de l'edició

La participació d'atletes a la Triatló Ciutat de Vilanova va superar totes les previsions. FdG/Rita Lamsdorff

La participació va superar totes les previsions dels organitzadors de la Triatló, que esperaven 350 esportives, però van rebre fins a 390. La prova era vàlida per al Campionat de Catalunya i els guanyadors van realitzar-la en 51 minuts i 8 segons (Xavier Torrades) i 57 minuts i 36 segons (Mònica Pellejero).

La triatló contava d'un circuit de natació de 750 metres a la platja de Ribes Roges, un de cursa a peu de 5 quilòmetres al voltant del parc de Ribes Roges i un circuit de ciclisme de 20 quilòmetres.