4 ESTACIONES DELICATESSEN SALUDABLES

DELICATESSEN SALUDABLE. Menjar casolà per Emportar vegà i vegetarià fet al dia amb productes de temporada i proximitat, fresc, natural.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

4 Estacions és una botiga de menjar per emportar a punt per menjar al moment, o bé per donar-li l'últim toc a casa! Fem menjar vegà i vegetarià, per a aquells que no poden menjar certs aliments, o per a qui vulgui provar sabors nous i clàssics reinventats com les nostres pizzes i hamburgueses en versió veggie., utilitzem productes de la terra, de temporada i proximitat, bio, som eco-friendly.Tots els plats són sense sucres, frescos, casolans i saludables, per cuidar-mentre es gaudeix menjant.
 
Cada dia tenim a la botiga plats nous, per a més comoditat es poden encarregar contactant per telèfon, i seguir nos-hi via xarxes socials.
 
També realitzem encàrrecs grans i càterings per a esdeveniments, perquè pugui haver-hi una opció saludable, vegana i rica en qualsevol lloc.
 

Menus

Menu del dia

6€

Cada día ofrecemos un menu diferente. Siempre equilibrado, variado, nutritivo, y por supuesto vegano y sin gluten. Acércate y descubre cada día nuestras hamburguesas, arroces, sopas frías, postres y mucho más.

Informació de contacte


Google Maps de 4 ESTACIONES DELICATESSEN SALUDABLES

Data ùltima actualització: 13/06/2019