Atenció primària

L'ICS introdueix millores en l’atenció telefònica al CAP de Ribes

Les dades recollides durant el mes de febrer indiquen que es responen més trucades i que les persones han de trucar menys vegades per a contactar amb el CAP

L'ICS introdueix milloren en l’atenció telefònica al CAP de Ribes. ICS

L'ICS introdueix milloren en l’atenció telefònica al CAP de Ribes. ICS

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El CAP Josep Bertran i Miret, de l’Institut Català de la Salut (ICS), aconsegueix millorar l’accessibilitat telefònica, atenent prop del 90% de les persones que truquen als professionals d’atenció a la ciutadania. El CAP de Ribes disposa d’una nova centraleta telefònica digital que permet l’obtenció de dades de les trucades que entren i surten del centre sanitari. Amb la nova tecnologia, l’equip de professionals del CAP ha implementat canvis organitzatius que han permès respondre més trucades i, així, atendre millor els ribetans i les ribetanes. Millorar aquesta atenció telefònica és un dels reptes del CAP.

Prop del 90% de les persones de Sant Pere de Ribes que han trucat al CAP han obtingut resposta

Les dades recollides durant el mes de febrer indiquen que es responen més trucades i que les persones han de trucar menys vegades per a contactar amb el CAP. Concretament, durant aquest període, prop del 90% de les persones que han trucat al CAP han obtingut una resposta.

El desplegament de centraletes digitals a l’Atenció Primària culminarà el primer trimestre del 2024

Aquesta millora de l’accessibilitat telefònica s’emmarca en el Pla d’Enfortiment i Transformació de l’Atenció Primària i Comunitària, que té per objectiu donar una resposta més ràpida i efectiva a la ciutadania. El 2024 tots els centres de Catalunya tindran una centraleta digital. Durant el 2023  a implantar el model de gestió de trucada i retrucada, de manera que la persona trucarà i si no l'atenen, un professional del centre li trucarà quan quedi disponible.

Demanar cita al CAP

Per a problemes de salut que no requereixen una atenció immediata i urgent podeu demanar cita amb el vostre CAP a través de La Meva Salut, de citasalut.gencat.cat o trucant al servei de programació de visites de l’ICS al 93 326 89 01.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local