Curs 2024/25

El calendari escolar 2024-2025: dates clau per a Catalunya

El curs escolar 2024-2025 començarà el 9 de setembre i finalitzarà el 20 de juny a Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El proper curs escolar a Catalunya començarà el dilluns 9 de setembre per a les etapes d'educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO), i finalitzarà el 20 de juny, segons el calendari escolar que ha publicat avui el Departament d'Educació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El calendari estableix que el curs escolar s'iniciarà el sisè dia laborable de setembre, que en la majoria dels casos serà el dilluns 9 de setembre o el dia laborable següent, si aquest és festiu. Per al batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà i grau superior, els itineraris formatius específics (IFE) i els programes de formació i inserció (PFI), el curs començarà el 12 de setembre.

Pel que fa a la finalització del curs, el 20 de juny serà la data límit per al segon cicle d'infantil, primària, ESO i FP de grau bàsic i primer curs de batxillerat. La resta d'ensenyaments finalitzaran el curs d'acord amb la seva programació acadèmica específica.

Vacances de Nadal i Setmana Santa

Les vacances de Nadal del proper curs escolar seran del 21 de desembre de 2024 al 7 de gener de 2025, ambdós inclosos. Pel que fa a Setmana Santa, les classes s'aturaran entre el 12 i el 21 d'abril de 2025, ambdós dies inclosos.

Dies de lliure disposició

Els centres educatius tindran quatre dies festius de lliure disposició al llarg del curs, que podran distribuir-se en els diferents trimestres. Aquests dies no podran coincidir amb l'inici o final de curs, les vacances de Nadal o Setmana Santa, i s'han d'incloure en la programació general del centre.

El calendari escolar complet per al curs 2024-2025, amb totes les dates específiques i dies festius, es pot consultar al web del Departament d'Educació: https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/calendari-escolar/curs-2023-2024/.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local