Premi literari

Jordi Serrat Guevara, de l'escola El Cim, guanyador del Premi Andrea Noya 2016

El jurat, format per Sixte Moral, Rosanna Lluch i Joan Gómez, ha escollit el treball d'aquest jove, titulat Pa amb xocolata

Escola el Cim. EIX

Escola el Cim. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Jordi Serrat Guevara, ha estat el guanyador del Premi literari en memòria d'Andrea Noya: Moments viscuts amb els nostres grans 2016. El jurat, format per Sixte Moral, Rosanna Lluch i Joan Gómez, ha escollit de la trentena de treballs presentats el d'aquest jove alumne de l'escola El Cim, titulat Pa amb xocolata. Els membres del jurat han destacat la dificultat d'aquest any alhora d'escollir el guanyador a causa de l'alta qualitat dels treballs presentats.

Divendres vinent, 27 de maig, es farà el lliurament del premi en un acte públic que començarà a les 17 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

El premi Andrea Noya és una iniciativa impulsada per família de Joan Gómez Urgellès i la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu promoure la sensibilització dels joves cap al col·lectiu de les persones grans i fer-los reflexionar sobre la transcendència que ha tingut i té el col·lectiu de la gent gran en la defensa i la promoció dels drets humans.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local