Pa amb xocolata

L'estudiant vilanoví Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016

Divendres es va fer el lliurament del premi en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

L'estudiant vilanoví Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016. Ajuntament de Vilanova

L'estudiant vilanoví Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Divendres es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú l'acte de lliurament del Premi literari en memòria d'Andrea Noya: Moments viscuts amb els nostres grans.

En aquesta ocasió el guanyador ha estat Jordi Serrat, l'alumne de l'escola El Cim amb el seu treball titulat: Pa amb xocolata.

L'acte de divendres va comptar amb la presència de la Regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, que va lliurar el diploma acreditatiu del premi, el membre del jurat, Sixte Moral, que va elogiar l'alt nivell dels relats presentats, i  Joan Gómez, promotor d'aquest certamen literari, que va fer entrega dels 100 € del premi en material escolar al jove guanyador.

Tal i com va explicar el seu autor, Pa amb xocolata narra tot el que un avi explica al seu net, a partir d'un berenar propi d'una altra època.

El premi Andrea Noya és una iniciativa impulsada per família de Joan Gómez Urgellès i la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu promoure la sensibilització dels joves cap al col·lectiu de les persones grans i fer-los reflexionar sobre la transcendència que ha tingut i té el col·lectiu de la gent gran en la defensa i la promoció dels drets humans.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local