Accident mortal

Mor un alumne de l'institut de l'Alt Penedès per una mala caiguda durant la classe de gimnàstica

El nen de 12 anys, veí de Sant Cugat Sesgarrigues, cursava segon d'ESO i ha patit una caiguda accidental quan feia Educació Física al centre vilafranquí

Ramon Filella/ ACN Vilafranca del Penedès 05-12-2017 17:46 Lectures 7807
Institut Alt Penedès. Institut Alt Penedès

Institut Alt Penedès. Institut Alt Penedès

Un nen de 12 anys veí de Sant Cugat Sesgarrigues ha mort aquest migdia com a conseqüència d'una caiguda accidental a l'institut de secundària Alt Penedès. L'alumne del centre vilafranquí ha patit l'accident durant la classe d'Educació Física mentre feia tombarelles. Els fets han tingut lloc cap a les onze del matí. Els serveis d'emergència s'han adreçat immediatament a l'indret i els serveis sanitaris hi han enviat un helicòpter, tot i que finalment no ha hagut d'intervenir.

El nen ha estat traslladat en ambulància a l'hospital Clínic de Barcelona, on ha mort cap a les tres de la tarda. Els Mossos d'Esquadra s'han adreçat també a l'institut, però finalment no han intervingut perquè han determinat que la mort ha estat accidental.

El noi era alumne del segon curs de l'ESO. El succés ha deixat consternada la comunitat educativa de la comarca i especialment del municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, on residia el menor amb els seus pares i on va cursar l'educació primària.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent