Dol al municipi

Sant Cugat Sesgarrigues decreta dos dies de dol per la mort de l'alumne de 12 anys de l'institut Alt Penedès

Així mateix queden suspesos tots els actes oficials promoguts i organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues durant aquests dos dies

Redacció Sant Cugat Sesgarrigues 06-12-2017 8:42 Lectures 3233
Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues . Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues . Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha decretat dos dies de dol oficial per la sobtada mort d'en M.S.S., veí de 12 anys del municipi que fou Conseller del Consell Municipal d’Infants del poble entre els anys 2014 i 2016.

El Dol Oficial es decreta pels dies 6 i 7 de desembre de 2017. La bandera del municipi que oneja al balcó de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, ho farà a mig pal i amb un crespó de color negre. Així mateix queden suspesos tots els actes oficials promoguts i organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues durant aquests dos dies.

A través d'aquest decret el consistori vol traslladar el condol de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i de tot el veïnat del municipi a la família del nen, que va morir ahir per una caiguda accidental a l'institut Alt Penedès de Vilafranca.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent