Violència masclista

Quatre homes agredeixen sexualment una dona al carrer a Vilanova

La víctima va rebre puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre altres lesions, el trencament del tàbic nasal

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-12-2017 18:00 Lectures 6257

La policia investiga l'assalt violent que va partir diumenge a la nit una dona a Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat la policia local de Vilanova, a les 22.04 hores, van rebre la trucada d'una anciana que demanava assistència mèdica i policial, després que la seva cuidadora hagués estat agredida físicament i sexualment al carrer.

La víctima s'adreçava a casa de la dona, per passar-hi la nit, quan va ser atacada per un grup de 4 homes que li van realitzar tocaments per tot el cos, així com puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre altres lesions, el trencament del tàbic nasal.

La jove va ser traslladada en ambulància a l'hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica. Els fets es van posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No