Violència masclista

Quatre homes agredeixen sexualment una dona al carrer a Vilanova

La víctima va rebre puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre altres lesions, el trencament del tàbic nasal

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-12-2017 18:00 Lectures 6928

La policia investiga l'assalt violent que va partir diumenge a la nit una dona a Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat la policia local de Vilanova, a les 22.04 hores, van rebre la trucada d'una anciana que demanava assistència mèdica i policial, després que la seva cuidadora hagués estat agredida físicament i sexualment al carrer.

La víctima s'adreçava a casa de la dona, per passar-hi la nit, quan va ser atacada per un grup de 4 homes que li van realitzar tocaments per tot el cos, així com puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre altres lesions, el trencament del tàbic nasal.

La jove va ser traslladada en ambulància a l'hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica. Els fets es van posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No