Violència masclista

Col·lectius feministen convoquen una concentració a Vilanova contra l'agressió sexual de diumenge

La víctima va tocaments i puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre d'altres lesions, el trencament del tàbic nasal

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-12-2017 9:56 Lectures 4242

Col·lectius feministes com La Frontissa han convocat aquest vespre a Vilanova i la Geltrú una concentració per mostrar el rebuig social contra l'agressió sexual que va tenir lloc diumenge a Vilanova. La convocatòria és a les 19.30 hores a la plaça de la Vila i es convida tota la població a mostrar públicament el suport a la víctima i el rebuig total al brutal atac que va patir una dona assaltada al carrer per quatre homes.

La víctima va ser atacada per un grup de 4 homes que li van realitzar tocaments per tot el cos, així com puntades de peu i cops de puny que li van produir, entre altres lesions, el trencament del tàbic nasal. La jove va ser traslladada en ambulància a l'hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament