Consell Comarcal del Garraf

Oberta la convocatòria del XIII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona

El Consell Comarcal del Garraf hi col·labora atorgant un guardó propi al millor treball de recerca provinent de centres educatiu de la comarca

Oberta la convocatòria del XIII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona. EIX

Oberta la convocatòria del XIII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona. EIX

A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació, la Universitat de Barcelona ha convocat la XII edició del Premi de Recerca per a la Pau, per treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2017-18 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Els objectius del Premi són promoure l’educació per a la pau en totes les modalitats del batxillerat i enfortir la cultura de pau des de la recerca. Entre les diverses temàtiques vinculades a aquest àmbit hi ha la solidaritat internacional, el desenvolupament humà, la sostenibilitat, els moviments socials, els drets humans, els conflictes, la interculturalitat, etc.

Des de la 5a edició del certamen, el Consell Comarcal del Garraf hi col·labora atorgant un guardó propi al millor treball de recerca per a la pau provinent d’algun centre educatiu de la comarca (segons el veredicte del jurat). El guardó consisteix en una tauleta electrònica per a l’estudiant.

El Premi el resol un jurat interdisciplinari format íntegrament per professorat de la Universitat de Barcelona, tenint en compte aspectes com la vinculació i la coherència del treball amb la cultura de pau; el raonament crític i el rigor metodològic de la recerca; la integració de les dimensions local i global de la temàtica; l’originalitat i la contribució del treball a dotar de contingut la cultura de pau.

Els treballs per optar al premi es poden presentar a la Fundació Solidaritat UB (C/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona), fins al 13 d’abril de 2018. Els treballs dels centres educatius del Garraf es poden presentar a la seu del Consell Comarcal. (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8. Vilanova i la Geltrú). Les bases de la convocatòria es poden consultar a http://www.solidaritat.ub.edu/premi_pau/

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!