Commoció a Vilanova

Convoquen una concentració silenciosa a les 12 hores per l'assassinat de la Laia

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decretat tres dies de dol i ha suspès les activitats previstes com ara la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i la inauguració de les pistes d'atletisme

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-06-2018 9:19 Lectures 6092
Convoquen una concentració silenciosa a les 12 hores per l'assassinat de la Laia. Ajuntament de Vilanova

Convoquen una concentració silenciosa a les 12 hores per l'assassinat de la Laia. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decretat tres dies de dol per l'assassinat de la Laia, una nena de 13 anys que ha mort pressumptament a mans d'un veí dels seus avis. El consistori ha suspès les activitats previstes com ara la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i la inauguració de les pistes d'atletisme. Tampoc es farà l'habitual roda de premsa de govern prevista per les 10 h. A les 12 del migdia, hi haurà una concentració silenciosa a la plaça de la Vila.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú va localitzar ahir al vespre el cos sense vida de nena de tretze anys veïna de la ciutat desapareguda aquest dilluns a la tarda. Els agents han localitzat el cadàver amb signes de criminalitat al voltant de les 20.25 h a l’interior d’un habitatge de l’Avinguda Cubelles, al mateix edifici on viuen els avis de la menor, prop de les dependències de la Policia Local. Testimonis propers a la família de la víctima han relatat que la nena havia passat unes hores a casa els seus avis i a mitja tarda baixava per l’escala en direcció al carrer, ja que el seu pare l’havia de recollir a la porta. Abans de sortir, però, un veí l’hauria assaltat. La Policia Local ha detingut aquest veí com a presumpte autor del crim.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres