Ferits lleus

Atropellen un nen d'11 anys quan creuava en patinet per un pas de vianants a Vilanova

Un home de 46 anys va ser atropellat també divendres passat a Vilanova i va patir lesions en un peu

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-06-2018 9:32 Lectures 3186
Cruïlla entre el carrer Immaculada Concepció i Canàries. Google Maps

Cruïlla entre el carrer Immaculada Concepció i Canàries. Google Maps

La policia local de Vilanova va atendre divendres passat dos atropellaments de vianants en menys de deu hores. El primer cas va ser poc després de les nou del matí, quan un home de 46 anys va ser colpejat per un turisme al carrer del Rei Jaume I. L'home va resultar ferit en un peu i traslladat a l'hospital de Sant Camil per rebre atenció mèdica.

La mateixa tarda, a les 17.34 hores, la Policia Local va atendre un nou avís per l'atropellament d'un menor d'11 anys al carrer de Canàries. Segons l'atestat el nen creuava en patinet el pas de vianants del carrer de la Immaculada Concepció quan va ser colpejat per un vehicle. A causa del cop el nen va resultar ferit al cap i va ser traslladat a l'hospital de Sant Camil.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament