Cas Montoro

Més d'un miler de persones es manifesten per donar suport als 9 de Vilanova (VÍDEO)

La Fiscalia demana fins a vuit anys de presó per als acusats d’apedregar el cotxe de Montoro en un míting a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-06-2018 20:51 Lectures 4237
Més d'un miler de persones es manifesten per donar suport als 9 de Vilanova . EIX

Més d'un miler de persones es manifesten per donar suport als 9 de Vilanova . EIX

Més d'un miler de persones s'han manifestat aquest divendres al vespre a Vilanova i la Geltrú per mostrar el seu suport als 9 de Vilanova, els acusats d’apedregar el cotxe de Montoro en un míting a Vilanova que s'enfronten a vuit anys de presó i multes d’entre 200 i 1.000 euros. La propera setmana arrenca el judici contra els 9 joves, jutjats pels delictes de desordres públics amb agreujant de discriminació per ideologia i també delictes d’atemptat a l’autoritat, alhora que a tres d’ells els acusa de faltes de danys.

La manifestació ha arrencat a les 19 hores a la plaça de les Neus, on l'actor Sergi López ha llegit un manifest de suport als 9 de Vilanova i ha reclamat la seva absolució. Els acusats en el conegut com a ‘Cas Montoro’ defensen que “simplement van fer ús de la llibertat d’expressió” i consideren que se’ls està criminalitzant “pel fet d’assistir a una manifestació”.

En el darrer anys, diverses entitats, col·lectius, particulars i partits polítics han mostrat el seu suport públic als 9 de Vilanova a través d'un grup de suport per ajudar els encausats.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres