Atenció primària

El consultori de Sant Miquel d'Olerdola reobrirà el setembre

Cada dijous el consultori comptarà amb metge, administrativa i infermera

El consultori de Sant Miquel d'Olerdola reobrirà el setembre. Ajuntament d'Olèrdola

El consultori de Sant Miquel d'Olerdola reobrirà el setembre. Ajuntament d'Olèrdola

Després d’estar tancat més d’un any, el consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola reobrirà el proper dijous 13 de setembre. La regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, ho confirmava durant el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, tot assenyalant que el Departament de Sanitat ja havia resolt les deficiències tècniques que impedien que el consultori estigués obert al públic. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Anna Boada indicava que l’ICS ha renovat els equips informàtics i les línies  per a complir amb els requeriments de seguretat que s’exigeixen en el tractament de les dades dels pacients.

La reobertura coincideix amb una ampliació de servei al consultori de Sant Miquel, que  comptarà cada dijous amb metge, administrativa i infermera.

Per a concretar aquesta reobertura “en condicions” la feina de seguiment feta des de l’Ajuntament ha estat constant. Anna Boada destacava que “no s’ha parat d’insistir” al Departament per a que resolgués les deficiències tècniques que mantenien tancat el consultori.

En aquests darrers mesos, des del govern municipal d’Olèrdola s’ha recordat en diverses ocasions a les responsables territorials de l’ICS que dels tres consultoris existents al municipi, el de Sant Miquel era el més nou. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!