Junta Local de Seguretat

Vilanova reforçarà la seguretat prop de l’ajuntament després dels robatoris de les pancartes sobre els “presos polítics”

L’Ajuntament celebra una Junta Local de Seguretat extraordinària per tractar aquesta qüestió

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 13-09-2018 10:33 Lectures 4228
Les pancartes contra els “presos polítics” tornen a exhibir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. ACN

Les pancartes contra els “presos polítics” tornen a exhibir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. ACN

La Junta Local de Seguretat de Vilanova i la Geltrú ha acordat reforçar la seguretat de l’entorn de la Casa de la Vila després que la setmana passada un grup d’encaputxats actués reiteradament de nit per arrencar de la façana les pancartes de “llibertat presos polítics”. El grup va actuar dilluns de la setmana passada i va tornar a robar els rètols la nit de dimecres, després que l’Ajuntament hagués reposat el material sostret –dues pancartes i un gran llaç groc-. En una reunió extraordinària, la Junta Local de Seguretat ha condemnat els fets i s’ha compromès a identificar els ciutadans que vagin amb la cara tapada. “El govern vol deixar constància que Vilanova és una ciutat segura i no es permetrà que la seguretat i la convivència es vegi pertorbada per uns fets com els que van succeir en dies anteriors”, apunta el consistori en un comunicat.

Després del segon robatori, el govern municipal va reposar de nou el llaç groc i les pancartes, alhora que va interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra adjuntant diversos vídeos on es pot observar qui són els autors dels robatoris, els quals utilitzen canyes de pescar amb elements tallants a l’extrem. L’Ajuntament va recordar que les pancartes i el gran llaç groc “llueixen” a la façana “seguint un acord majoritari del Ple”.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans