Junta Local de Seguretat

Vilanova reforçarà la seguretat prop de l’ajuntament després dels robatoris de les pancartes sobre els “presos polítics”

L’Ajuntament celebra una Junta Local de Seguretat extraordinària per tractar aquesta qüestió

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 13-09-2018 10:33 Lectures 4009
Les pancartes contra els “presos polítics” tornen a exhibir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. ACN

Les pancartes contra els “presos polítics” tornen a exhibir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. ACN

La Junta Local de Seguretat de Vilanova i la Geltrú ha acordat reforçar la seguretat de l’entorn de la Casa de la Vila després que la setmana passada un grup d’encaputxats actués reiteradament de nit per arrencar de la façana les pancartes de “llibertat presos polítics”. El grup va actuar dilluns de la setmana passada i va tornar a robar els rètols la nit de dimecres, després que l’Ajuntament hagués reposat el material sostret –dues pancartes i un gran llaç groc-. En una reunió extraordinària, la Junta Local de Seguretat ha condemnat els fets i s’ha compromès a identificar els ciutadans que vagin amb la cara tapada. “El govern vol deixar constància que Vilanova és una ciutat segura i no es permetrà que la seguretat i la convivència es vegi pertorbada per uns fets com els que van succeir en dies anteriors”, apunta el consistori en un comunicat.

Després del segon robatori, el govern municipal va reposar de nou el llaç groc i les pancartes, alhora que va interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra adjuntant diversos vídeos on es pot observar qui són els autors dels robatoris, els quals utilitzen canyes de pescar amb elements tallants a l’extrem. L’Ajuntament va recordar que les pancartes i el gran llaç groc “llueixen” a la façana “seguint un acord majoritari del Ple”.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No