Mossos d'Esquadra

Interior no ha posat cap multa per treure llaços grocs de la via pública durant el 2018

Els Mossos d'Esquadra han sancionat 34 persones per danys al mobiliari mentre posaven simbologia

ACN Barcelona 03-01-2019 11:21 Lectures 3549

Durant tot el 2018, els Mossos d'Esquadra no han interposat cap multa a ciutadans que retiressin llaços grocs de la via pública, segons assegura el Departament d'Interior en una resposta parlamentària a Ciutadans del mes de novembre que aquest dijous publica el diari Ara. Interior argumenta que la policia catalana no té cap ''directriu ni pauta'' al voltant de la ''retirada o col·locació'' de determinada simbologia en espais públics, de la mateix manera que no té estipulat cap procediment per ''emprendre accions'' contra les persones que duen a terme l'acció. Segons Interior, els Mossos només actuen en cas que es dugui a terme de forma violenta, amb la cara tapada o danyant el mobiliari urbà, En aquest darrer cas, s'han posat 34 multes per col·locar simbologia.

El 2017, es van sancionar 39 persones per aquesta infracció lleu, danys o deslluïment mobiliari, el 2016 van ser 9 i el 2015 no se'n va multar cap.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans