Visita institucional

Bargalló anuncia a Vilanova un procés participatiu per perfilar el decret de menjadors escolars

El conseller d’Ensenyament diu que el Govern discrepa sobre les propostes de la comunitat educativa però estén la mà a debatre-les

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 09-11-2018 12:47 Lectures 3017
Pla curt del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, atenent els mitjans de comunicació el 9 de novembre de 2018. ACN

Pla curt del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, atenent els mitjans de comunicació el 9 de novembre de 2018. ACN

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat que la setmana vinent el Govern obrirà un espai de participació online per a què la comunitat educativa i els Ajuntaments “puguin dir la seva” abans que el decret de menjadors escolars sigui un avantprojecte. En una atenció a la premsa després d’una reunió a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Bargalló ha assegurat que “entén les preocupacions” manifestades per les AMPAs sobre la nova regulació dels menjadors escolars si bé ha afegit que no comparteix les vies de solucions plantejades fins ara. “Però les estem debatent”, ha assegurat, convidant les associacions de pares i mares, els Ajuntaments i les direccions de les escoles a fer les seves aportacions a través del portal web que entrarà en servei la setmana que ve.

Davant el rebuig expressat per nombrosos municipis i per bona part de les famílies respecte el nou decret de menjadors escolars, el conseller d’Ensenyament ha defensat la necessitat que aquest servei es reguli explícitament com a espai educatiu i que es revisi la contractació que es fa a cada centre per tal de complir la llei. “Allò que ens preocupa és fer les coses correctes a nivell jurídic i preservar que les AMPAs que gestionen els menjadors de manera directa es puguin mantenir amb un procediment adaptat a la llei de contractacions”, ha remarcat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres