Bisbat de Sant Feliu

El vilanoví Ramon Carbonell, nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Entre el 2009 i el 2011, Carbonell va dur a terme tasques de cooperació en una escola en la segona província més pobre d’Argentina

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-11-2018 21:17 Lectures 3234
El vilanoví Ramon Carbonell, nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Bisbat de Sant Feliu

El vilanoví Ramon Carbonell, nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Bisbat de Sant Feliu

Monsenyor Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, ha nomenat el Ramon E. Carbonell Pujol nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. El vilanoví Ramon Carbonell ha desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la gestió de centres educatius. Entre el 2009 i el 2011 va dur a terme tasques de cooperació en una escola en la segona província més pobre d’Argentina. Va ser coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú de gener de 2012 a octubre de 2016, en que es va incorporar a l’estructura professional de Càritas Diocesana com a responsable de l’Àmbit de Desenvolupament Institucional. Ha estat conseller de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat des del mes de novembre de 2013.

Aquest nomenament té lloc, segons els Estatuts de Càritas Diocesana, en esgotar-se el període de cinc anys establert en el moment de la designació de l’anterior director. En aquest mateix consell extraordinari, el Bisbe Agustí va renovar els càrrecs d’una part important dels membres del Consell i de la secretària General, Ana M. Rubio.

Ramon Carbonell pren el relleu a Joan Torrents i Andreu, que ha estat director de Càritas Diocesana durant els seus primers cinc anys d’existència. Al març de 2013 va tenir lloc l’acte formal de constitució de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i a inicis del 2014 va començar a funcionar de forma autònoma i no com a part de Càritas Diocesana de Barcelona, com fins aleshores. Durant aquest període s’ha consolidat tota la feina que ja venia realitzant Càritas en el territori durant l’etapa anterior i, conjuntament amb les Càritas parroquials s’ha treballat per desenvolupar i millorar l’atenció a les persones més necessitades de la diòcesi.

En aquest sentit s’han creat nous programes i s’han posat en funcionament nous projectes relacionats amb l’atenció a les persones sense llar, la infància i adolescència, la inserció laboral o la nova empresa d’inserció “Brins d’oportunitats”.

Monsenyor Agustí Cortés ha volgut agrair la dedicació del Joan Torrents en aquests cinc anys, que de forma voluntària ha exercit com a director i ha desitjat que Ramon Carbonell pugui desenvolupar una molt bona tasca que reverteixi en bé de les persones en situació d’exclusió de la nostra diòcesi.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No