Robatori

Dos arrestats a Igualada per robar 20.000 euros a un matrimoni d'edat avançada fent-se passar per revisors de la llum

Els detinguts van entrar en diverses ocasions i van arribar a endur-se la clau de la llar

ACN Igualada 05-12-2018 14:05 Lectures 426

Els Mossos van detenir aquest dilluns un home i una dona que haurien per sostret més de 20.000 euros a un matrimoni d'edat avançada, fent-se passar per revisors de la llum. Els arrestats, de 20 anys i veïns de Vilafranca del Penedès i Vilanova del Camí, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. Segons els Mossos, la investigació es va iniciar el passat 9 de novembre després de la denúncia del matrimoni. Van explicar que, ara fa un any, un noi i una noia es van presentar a casa seva per revisar els comptadors de la llum. En aquella ocasió els van deixar entrar i quan els joves van marxar van trobar a faltar uns 8.500 euros que tenien guardats en uns sobres. Aquestes mateixes persones van tornar en diverses ocasions, i en totes elles van aprofitar-se de la vulnerabilitat de les víctimes per sostreure'ls els diners. En total els hi van furtar més de 20.000 euros.

L'últim incident va ser el 9 de novembre quan una de les víctimes va anar a l'habitació de matrimoni i va sorprendre un dels joves remenant calaixos. Aquest va empentar l'home i va fugir corrent.

El matrimoni va esbrinar que els dos joves havien aconseguit una clau per entrar a casa seva. Va ser llavors que va decidir alertar a la policia. La informació facilitada va permetre als Mossos arrestar els presumptes lladres aquest dilluns a Igualada.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No