Robatori

Dos arrestats a Igualada per robar 20.000 euros a un matrimoni d'edat avançada fent-se passar per revisors de la llum

Els detinguts van entrar en diverses ocasions i van arribar a endur-se la clau de la llar

ACN Igualada 05-12-2018 14:05 Lectures 723

Els Mossos van detenir aquest dilluns un home i una dona que haurien per sostret més de 20.000 euros a un matrimoni d'edat avançada, fent-se passar per revisors de la llum. Els arrestats, de 20 anys i veïns de Vilafranca del Penedès i Vilanova del Camí, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. Segons els Mossos, la investigació es va iniciar el passat 9 de novembre després de la denúncia del matrimoni. Van explicar que, ara fa un any, un noi i una noia es van presentar a casa seva per revisar els comptadors de la llum. En aquella ocasió els van deixar entrar i quan els joves van marxar van trobar a faltar uns 8.500 euros que tenien guardats en uns sobres. Aquestes mateixes persones van tornar en diverses ocasions, i en totes elles van aprofitar-se de la vulnerabilitat de les víctimes per sostreure'ls els diners. En total els hi van furtar més de 20.000 euros.

L'últim incident va ser el 9 de novembre quan una de les víctimes va anar a l'habitació de matrimoni i va sorprendre un dels joves remenant calaixos. Aquest va empentar l'home i va fugir corrent.

El matrimoni va esbrinar que els dos joves havien aconseguit una clau per entrar a casa seva. Va ser llavors que va decidir alertar a la policia. La informació facilitada va permetre als Mossos arrestar els presumptes lladres aquest dilluns a Igualada.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament