Incivisme

Enxampen tres joves fent destrosses a l'estació d'autobusos de Vilanova

El vigilant de l'estació de trens va donar la veu d'alarma dilluns a la nit

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-12-2018 8:38 Lectures 2350
Estació d'autobusos de Vilanova. Google Maps

Estació d'autobusos de Vilanova. Google Maps

La Policia Local de Vilanova va identificar tres joves, un dels quals és menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat aquest dilluns, poc abans de la mitjanit.

Un vigilant de RENFE va requerir la presència dels agents que en aquells moments realitzaven vigilància a la plaça d'Eduard Maristany, per informar que quatre joves havien trencat els vidres de la vitrina dels horaris de la parada d'autobusos.

Gràcies a la descripció facilitada els agents van localitzar tres d'aquests joves a qui se'ls denunciarà per danys i vandalisme a la via pública.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No