Animal abatut

La CUP de Calafell exigeix "explicacions" per la mort d'un gos aquest divendres a mans de la policia local

La formació d'esquerres sosté que 'no es pot permetre que la primera opció per controlar el gos sigui disparar a matar'

Redacció Calafell 12-01-2019 9:40 Lectures 2536

La CUP de Calafell ha exigit aquest divendres al vespre "explicacions" al govern local per la mort d'un gos a mans de la policia local. La formació d'esquerres condemna "els fets ocorreguts a la urbanització de Valldemar, on una patrulla de la Policia Local de Calafell ha matat un gos de dotze mesos". La CUP sosté que "aquest fet ha succeït a conseqüència de la falta de formació dels agents davant un animal nerviós. No es pot permetre que la primera opció per controlar el gos sigui disparar a matar. Exigim responsabilitat davant d'aquests fets i que es prenguin mesures perquè no es torni a repetir".

L'execució d'un gos de la raça Rottweiler aquest divendres ha causat una gran commoció al territori i especialment entre les entitats animalistes de tot el país, que han condemnat els fets i volen que s'esclareixin les circumstàncies de l'incident.

La policia local al carrer Empúries de Calafell amb el gos abatut a terra El gos de la raça Rottweiler abatut a terra
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans