Equipaments

Les obres de l’Escola Agnès de Sitges comencen oficialment l’1 d’abril

L’Escola Agnès de Sitges preveu estrenar el nou edifici el curs 2020-2021

Redacció Sitges 14-03-2019 23:16 Lectures 3189
Les obres de l’Escola Agnès de Sitges comencen oficialment l’1 d’abril  . EIX

Les obres de l’Escola Agnès de Sitges comencen oficialment l’1 d’abril . EIX

Les obres per construir l’edifici de l’Escola Agnès de Sitges començaran a partir de l’1 d’abril vinent. Aquest dia, s’efectuarà l’acta de replanteig, el tràmit administratiu que dona llum verda al procés de construcció. L’inici efectiu dels treballs tindrà lloc, però, en dies posteriors. El centre educatiu, en mòduls prefabricats des de 2005, estrenarà el nou edifici el curs 2020-2021, al barri de Quint Mar. La Generalitat de Catalunya ha confirmat aquest dimecres que el proper 20 de març signarà el contracte amb l’empresa adjudicatària Construcciones DECO S.A. per construir aquest equipament educatiu públic. El cost de la construcció de l’obra és de 3.978.802,73 euros i serà cofinançada per la Generalitat, que hi aportarà el 55%, i l’Ajuntament de Sitges, que hi posarà el 45%. L’Ajuntament de Sitges va efectuar el mes de novembre passat el pagament a la Generalitat del primer milió d’euros que destina a la inversió en el marc del conveni de col·laboració i cofinançament signat entre les dues administracions. En total, l’Ajuntament pagarà 1.790.000 euros.

Infraestructures.cat és l’empresa pública que gestionarà la construcció de l’edifici. Els treballs duraran aproximadament un any i l’Escola Agnès de Sitges entrarà en funcionament el curs 2020-2021.


L’Escola Agnès de Sitges, de Can Pei a Quint Mar

L’Escola Agnès de Sitges és la quarta escola de titularitat pública de la vila. El centre va començar a funcionar el curs 2005-2006 en mòduls prefabricats a la zona de Can Pei i actualment acull al voltant de 200 alumnes. El nou edifici serà d’una línia i s’ubicarà al barri de Quint Mar, en una parcel·la que supera els 7.000 m². El projecte preveu un disseny de la planta de l’edifici en forma de quatre: en la recta més llarga hi haurà l’aulari de primària en dues plantes i el gimnàs; a l’altre segment hi haurà les aules per al cicle d’infantil amb patis individualitzats per a cadascuna de les classes, on també estarà la cuina i el menjador, i a la part central hi haurà la biblioteca i la recepció. La part interior es destinarà a la zona d’esbarjo, on s’hi inclourà la pista esportiva. El nou equipament tindrà una capacitat per a 225 alumnes.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No