Sabotatge

Enxampen un grup de menors que havien col·locat obstacles a la via del tren, a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-05-2019 12:34 Lectures 3389

La policia local de Vilanova i la Geltrú va identificar dimecres passat un grup de menors que van sabotejar les vies del tren col·locant diversos obstables. Segons ha informat la policia local, a les 20.21 hores, a la via del tren, a l’alçada del carrer de l’arquitecte Gaudí, un grup de joves van posar obstacles, com una cadira, a les vies del tren.

El tren va haver de frenar de cop, segons va confirmat la policia local, que va poder localitzar tres menors de 15 anys a la zona. Se'ls va identificar, se’ls va traslladar a dependències policials, i allà es va informar als pares i tutors dels fets perquè es féssin càrrec dels menors. Segons fonts policials, els joves manifesten que hi havia quatre menors més, els identifiquen i faciliten les dades, i els agents es desplacen als seus domicilis per informar els pares. Els fets seran traslladats a la Fiscalia de Menors.

La circulació de trens va quedar interrompuda durant un quart d'hora.

Precisament, una setmana abans, per una bretolada similar, la circulació de trens Rodalies de l’R2 Sud i Regionals del corredor de la costa va acumular més de 20 minuts de retard perquè un comboi havia xocat contra un carro de la compra abandonat a les vies prop de l’estació de Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat Renfe, el tren havia patit desperfectes mecànics després de topar contra l’objecte que havien abandonat uns vàndals.

Es dona la circumstància que l’estació de Vilanova i la Geltrú és una de les que més actes vandàlics acumula a Catalunya.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament