Autoajuda

L'associació Marinada organitza a Vilanova una jornada solidària per recollir donacions de cabells

El dia 1 de juny volen reunir dones i homes afectats de càncer, familiars, organitzacions, amics, donants, perruqueries, escoles, veïns i testimonis de dones i homes que van deixar enrere el càncer

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-05-2019 21:28 Lectures 2018
L'associació Marinada organitza a Vilanova una jornada solidària per recollir donacions de cabells. EIX

L'associació Marinada organitza a Vilanova una jornada solidària per recollir donacions de cabells. EIX

Marinada, l'associació d'autoajuda per a les dones amb càncer de mama del Garraf, fa una jornada de conscienciació social en el marc del National Cancer Survivors Day. Marinada convida a tota la ciutadania a aquest esdeveniment que tindrà lloc en El Celler Torrents Carbó el dia 1 de juny a les 18 h i té com a objectiu conscienciar a la societat de la malaltia.

En aquest dia volen reunir dones i homes afectats de càncer, familiars, organitzacions, amics, donants, perruqueries, escoles, veïns i testimonis de dones i homes que van deixar enrere el càncer. S'estima que 32,6 milions de persones han sobreviscut a aquesta malaltia segons l'OMS. Serà un moment per a compartir testimonis i experiències amb un ambient acollidor i alegre. Establir vincles entre els diferents col·lectius i donar-se a conèixer. Una jornada on es farà una recollida solidària i el tall serà gratuït.

S'afegeixen en aquesta jornada les donacions rebudes de vuit noies de l’Institut Rovira Forns de Santa Perpètua de Mogoda que han decidit tallar-se els cabells per donar-los a les dones malaltes de càncer de l´associació Marinada. Més de deu perruqueries, vingudes de diferents punts de Catalunya, tallaran els cabells solidaris a les persones que vulguin donar-los. Seguidament es desenvoluparà un taller de confecció de perruques a càrrec de l’atelier Equip Jessús de Barcelona on es veurà el procés de fabricació artesanal que hi ha darrere d'aquesta feina.

És conegut que un dels signes més evidents de la malaltia és la pèrdua de cabell. La necessitat de tenir una perruca en molts dels casos es fa imprescindible. Marinada proporciona i cedeix la perruca gratuïtament a les persones que ho sol·liciten. És per això, que l'associació fa una crida a la col·laboració de tothom.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans