Estiu 2019

Vilanova agrupa l'oferta per als joves durant l'estiu a la guia Estiu Mogut

En aquesta tercera edició des que es va recuperar el programa Estiu Mogut, les activitats s'han estructurat en 4 setmanes temàtiques

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-06-2019 20:43 Lectures 3421
Vilanova agrupa l'oferta per als joves durant l'estiu a la guia Estiu Mogut. Ajuntament de Vilanova

Vilanova agrupa l'oferta per als joves durant l'estiu a la guia Estiu Mogut. Ajuntament de Vilanova

La nova seu de l'Oficina Jove Garraf, al TOC, ha acollit la presentació de la programació de l'Estiu Mogut 2019, un programa de dinamització juvenil, d'activitats de lleure educatiu i constructiu, adreçat al col·lectiu de joves de Vilanova i la Geltrú, d'edats compreses entre els 14 i els 18 anys, durant el mes de juliol.

El programa consta de diverses activitats i tallers per omplir el temps de lleure dels i les joves amb propostes que promoguin la creació artística, els hàbits saludables, la conservació del medi ambient i la diversitat cultural, i que transmetin valors de convivència, socialització i respecte.

El regidor de Joventut, Jordi Medina, ha destacat la necessitat de crear una oferta per a aquesta franja d'edat, que escapa de l'oferta de lleure per als infants, i ha recordat que "per a la confecció del programa s'ha portat a terme un procés participatiu, liderat pels i les joves del programa "Antenes" de l'Oficina Jove als instituts. Així, han estat els mateixos nois i noies que han escollit els temes dels tallers en funció dels seus interessos, gustos i demandes".

En aquesta tercera edició des que es va recuperar el programa Estiu Mogut, les activitats s'han estructurat en 4 setmanes temàtiques que engloben, cadascuna d'elles, 3 tallers en horari de matins i tardes, sumant així, un total de 12 opcions diferents que els i les joves podran triar en funció dels seus interessos i disponibilitat durant el mes de juliol.

D'aquesta manera, es proposa, per començar, la Setmana Verda, de l'1 al 5 de juliol, amb els tallers "No hi ha plan(eta) B", "Winter is coming", i "Cuina vegetariana i eco".

Després arriba la Setmana de la Cultura urbana al poder, del 8 al 12 de juliol, amb els tallers "Creativitat amb aerosols i retoladors a les mans", "Taller de rimes", i "Danses urbanes: break dance i hip hop".

La tercera és la Setmana dels Bioritmes, del 15 al 19 de juliol, amb "Dansa: moviment lliure i viatge d'estils", "Expressa't a escena", "Producció musical i punxadiscos".

Finalment, la Setmana de la Generació IN, del 22 al 16 de juliol, servirà per fer "Fotografia per a les xarxes socials", "Crea una peça audiovisual ", i "Ràdio Estiu Mogut".

El dia 25 de juliol es farà una festa sorpresa de cloenda en la que els i les participants dels diferents tallers compartiran amb la resta dels seus companys i companyes els seus aprenentatges i creacions.

Les inscripcions es poden fer del 10 al 26 de juny a l'oficina Jove Garraf, al carrer de Sant Sebastià, número 11. El preu de cada taller és de 10 euros, i les places són limitades. L'objectiu d'aquest preu, que inclou totes les despeses de material necessàries per a cada taller o activitat, és el de donar oportunitats a totes les persones interessades.

L'horari dels tallers serà diferent segons la temàtica, i els espais també són diversos: la zona de l'Ortoll, la platja del Far, Can Pahissa, els centres cívics de La Collada-Els Sis Camins i Sant Joan, la Rasa del Miquelet, i els estudis de gravació de Canal Blau Ràdio.

Tota la informació es podrà consultar a la pàgina web de l'Ajuntament www.vilanova.cat/estiumogut

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No