Foc en un habitatge

Incendi mortal en un pis a Vilanova i la Geltrú

La víctima mortal s'ha localitzat en una de les habitacions de l'habitatge que donava a la terrassa

ACN Vilanova i la Geltrú 08-06-2019 21:20 Lectures 14759
Un mort en l'incendi d'un pis a Vilanova i la Geltrú. EIX

Un mort en l'incendi d'un pis a Vilanova i la Geltrú. EIX

Una persona ha mort aquest dissabte al migdia en l'incendi d'un pis a Vilanova i la Geltrú. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de diversos parcs de la zona s'han desplaçat a la zona per apagar el foc, que ha afectat la pràctica totalitat de l'habitatge, el 90%. Per ara, els Bombers desconeixen les causes de l'incendi. L'avís del foc s'ha rebut a les 13.07 hores i s'ha pogut apagar molt ràpidament. La víctima mortal s'ha localitzat en una de les habitacions de l'habitatge que donava a la terrassa, que és on s'hauria originat l'incendi. Per ara, encara no se l'ha identificat. Al domicili no hi havia més persones.

El foc ha afectat el cinquè pis d'un bloc amb quatre habitatges per planta i cinc plantes a l'avinguda de Cubelles. Els Bombers han explicat que com que l'incendi s'ha produït a l'última planta de l'edifici i les finestres estaven obertes, el fum i l'escalfor no han afectat ni l'escala ni l'estructura de l'edifici, que no ha hagut de ser desallotjat. De fet, des de l'exterior s'aprecia clarament la paret i el sostre de la terrassa ennegrits pel fum.

 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres