Assetjament

Llibertat provisional per al presumpte agressor d'una periodista agredida en la diada de Sant Fèlix

El jutjat de guàrdia a Vilafranca decreta incomunicació de l'home amb la víctima i allunyament mínim de 1.000 metres

ACN Vilafranca del Penedès 31-08-2019 19:12 Lectures 4855
Llibertat provisional per al presumpte agressor d'una periodista agredida en la diada de Sant Fèlix. Mossos d'Esquadra

Llibertat provisional per al presumpte agressor d'una periodista agredida en la diada de Sant Fèlix. Mossos d'Esquadra

El jutjat de guàrdia a Vilafranca del Penedès ha decretat aquest dissabte a la tarda llibertat provisional pel presumpte autor d'una agressió a una periodista durant la diada castellera de Sant Fèlix. L'home, un agent dels Mossos d'Esquadra, va ser detingut aquest divendres al vespre i està acusat d'un delicte d'abusos sexuals. La jutgessa, que ha pres declaració a la víctima, als testimonis i al detingut al llarg del dia, ha acordat també incomunicació amb la víctima per cap mitjà i allunyament d'un mínim de 1.000 metres, d'acord amb la petició del ministeri públic.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament