Apunyalament mortal

Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona

Unes 200 persones guarden un minut de silenci a la plaça Vella i fan costat a la família

ACN/ Roger Segura El Vendrell 05-09-2019 20:33 Lectures 4497
Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona. ACN

Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona. ACN

El Vendrell ha homenatjat aquest dijous a la tarda la veïna de 26 anys que la matinada de dimecres va morir apunyalada en un local d’oci del Port Olímpic de Barcelona. Unes 200 persones s’han aplegat a la plaça Vella de la ciutat per demanar justícia i han guardat un emotiu minut de silenci en record de la Sara. Nombroses persones han traslladat el seu condol als familiars de la noia, entre plors i llàgrimes, al davant de diversos rams de flors que s’han dipositat al mig de la plaça. El germà de la víctima, Mohammed, ha reivindicat que cal “elevar la consciència social” perquè “cada cop hi hagi menys gent que pugui prendre la vida a algú com la Sara”. “Com a societat no ens ho podem permetre”, ha reblat.

Des de ben abans de les sis de la tarda desenes de persones s’aplegaven a la plaça Vella del Vendrell per homenatjar la veïna de 26 anys que dimecres va morir apunyalada en una discoteca on havia anat a divertir-se, juntament amb uns amics. Les més de 200 persones concentrades han guardat un minut de silenci i han dedicat un emotiu aplaudiment a la Sara, enmig d’un ambient de silenci i dolor que s’ha mantingut durant una mitja hora.

El germà de la víctima, Mohammed, s’ha adreçat als assistents i ha agraït públicament el suport que estan rebent de part de tothom. “La Sara era molt bona noia, estudiant, treballadora, bondadosa i honrada, i amb moltes ganes de viure, i que se n’ha anat per culpa de gent sense consciència, segurament”, ha lamentat.

Mohammed ha cridat a treballar més la consciència social i a “donar importància als demés” perquè fets com aquests no puguin tornar a passar. “No ens ho podem permetre com a societat perquè són un valor per a nosaltres i no pot passar”, ha afegit. Diverses persones concentrades han explicat que Sara era una noia molt coneguda al municipi i han coincidit a demanar justícia. La noia vivia amb la seva família, originària del Marroc, a la zona del barri del Tancat.

Per la seva banda, el consistori ha decidit que la bandera del Vendrell situada a l’Ajuntament onegi a mig pal en senyal de dol. L’alcalde, Kenneth Martínez, ha assenyalat que en aquests moments no poden fer més que acompanyar la família. “Són nois que han viscut, estudiat i treballat al Vendrell, hi tenen la seva xarxa familiar i d’amistats, i hem volgut mostrar la nostra estimació per la Sara”, ha apuntat.

Els fets van passar en un local d’oci al moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona. Cap a les tres de la matinada, a la jove li van robar el telèfon mòbil i els vigilants de seguretat del local van identificar els suposats lladres i el van poder recuperar. Tot seguit, un dels presumptes autors del furt va ferir un dels vigilants i a la noia amb una arma blanca. La jove va morir al matí a l’Hospital del Mar. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per tal d’identificar els autors del crim.

Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No