Cerca policial

Se suïcida el presumpte autor del crim de la jove del Vendrell al Port Olímpic quan anaven a detenir-lo

Els Mossos estaven a punt de detenir-lo cap a les deu de la nit d'aquest dijous al barri de Sant Roc de Badalona

ACN El Vendrell 27-09-2019 8:44 Lectures 9444

El presumpte autor de la punyalada mortal a una jove de 26 anys del Vendrell el 4 de setembre passat en una discoteca del Port Olímpic de Barcelona s'ha suïcidat aquesta nit quan estava a punt de ser detingut en una operació dels Mossos d'Esquadra, segons avança 'El Mundo', que cita fonts de la investigació, i ha pogut confirmar l'ACN. La policia el buscava pel barri de Sant Roc de Badalona, on sembla que residia, i en els darrers dies havien aconseguit situar-lo en un domicili del carrer Cáceres. Altres informacions apunten que l'home s'hauria pogut treure la vida d'un tret. La policia havia desplegat un operatiu important a la zona per detenir el presumpte homicida. Sembla que quan s'ha disparat, cap a les deu de la nit, no hi havia cap policia dins del pis.

Cal recordar que l'home estava buscat des del 4 de setembre, quan hauria apunyalat una jove de 26 anys en un local d'oci nocturn del Port Olímpic a la qual prèviament li havia intentat robar el mòbil. La noia ho va denunciar al personal de seguretat del local, que van expulsar l'individu i un altre home que l'acompanyava. En el transcurs de la picabaralla, ja a la porta del local, un dels dos va apunyalar primer un efectiu de la seguretat privada de l'establiment i després la noia, que va acabar morint hores més tard en un hospital.

Els dos homes van fugir del lloc dels fets, malgrat que l'escena havia quedat enregistrada per les càmeres de seguretat del local. Pocs dies més tard, l'home que acompanyava el presumpte homicida es va entregar als Mossos d'Esquadra.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No