COMB

L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges

L’accèssit va ser pel treball “Unitat de pacient crònic complex aguditzat”, treball de l’hospital comarcal de l’Alt Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 20-11-2019 13:28 Lectures 2898
L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges. COMB

L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges. COMB

El divendres passat al Fòrum Berger Balaguer es va celebrar l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès, un acte organitzat per la Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona. Aquest acte és un punt de trobada per a tots els professionals de la salut que viuen treballen a la comarca.

En aquesta ocasió es va realitzar el lliurament del premi de Recerca de l’Alt Penedès i es va atorgar un primer premi a l’Equip d’Atenció Primària del Penedès rural pel treball:  “Projecte de millora de l’accessibilitat en un equip d’atenció primària.” Van recollir el guardó, la directora, Sara Freixedas, l’adjunta a la direcció, Ascen Casado i la referent de qualitat de l’equip, Pilar Orellana.

La direcció de l’equip va agrair el reconeixement a la feina diària i va recordar que era el resultat del treball, la implicació i l’adaptació dels diferents grups professionals de l’equip.

L’accèssit va ser pel treball “Unitat de pacient crònic complex aguditzat. Una experiència d’assistència ambulatòria que millora el maneig dels pacients amb malalties cròniques”, treball de l’hospital comarcal de l’Alt Penedès.

A continuació va tenir lloc la conferència “Falsa Ciència i danys reals” a càrrec del Dr. Antoni Trilla, vocal de la junta de Govern del COMB i degà de la Facultat de Medicina i ciències de la salut de la Universitat de Barcelona.

El president del Col·legi de Metges de Barcelnoa , Jaume Padrós i l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, van cloure l’acte.

L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No