Carta anònima

Commoció al Vendrell per les amenaces de mort a la regidora Bárbara Peris si no dimiteix

El cas està en mans de la Policia Local del Vendrell que investiga la carta anònima que obliga la regidora del govern a presentar la seva dimissió

Redacció El Vendrell 26-11-2019 11:29 Lectures 3269
La regidora Bárbara Peris. Ajuntament del Vendrell

La regidora Bárbara Peris. Ajuntament del Vendrell

La policia local del Vendrell investiga les amenaces de mort que ha rebut la regidora Bárbara Peris, a través d'una carta anònima al seu domicili particular. Les amenaces van arribar divendres passat i la forçaven a dimitir de les seves responsabilitats de govern com a regidora de Platges i Cohesió Territorial del Vendrell. Bárbara Peris era la número dos de l'Agrupació Veïnal de Platges, una candidatura que es va estrenar a les darreres eleccions municipals aconseguint un representant al consistori. Quan va dimitir el seu cap de llista, Peris va assumir l'acta de regidora.

Després de denunciar el cas a la policia, Bárbara Peris ha fet aquest dilluns una roda de premsa per explicar públicament aquesta situació. Peris ha comptat amb el suport de la resta de regidors del govern i l'oposició municipal. En la seva intervenció, la regidora de Coma-Ruga ha lamentat les amenaces de mort, de les que desconeix l'autoria, tot i que assegura que des que va entrar com a regidora a l'Ajuntament viu una campanya de descrèdit a través de les xarxes socials. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament