Carta anònima

Condemnem les amenaces a la regidora de platges de l'ajuntament del Vendrell

Xarxa Vendrellenca 26-11-2019 13:08 Lectures 525

Des de la Xarxa Vendrellenca, i després de saber per la premsa que la regidora de platges i cohesió territorial, de l'AVP-FIC, Bàrbara Peris ha rebut a casa seva amenaces de mort, volem condemnar públicament aquestes amenaces contra ella i mostrar el nostre suport.

La nostra taula de treball vol condemnar públicament les amenaces rebudes per la regidora Bàrbara Peris solidaritzant-se amb ella davant aquest fet, que és inadmissible a la societat democràtica en la que vivim. Nosaltres no podem admetre de cap de les maneres que això passi a la societat actual, i per tant creiem, com a representants d'una part de la societat civil del municipi del Vendrell, que és molt necessari fer pública la nostra indignació, la nostra preocupació i el nostre suport incondicional a la regidora davant del que li ha passat.

Pel que fa a la problemàtica de fons existent entre els membres de l’AVP- FIC i la seva representant al consistori, des de la Xarxa Vendrellenca volem deixar palès, que nosaltres pensem que han de treballar per trobar una solució i construir ponts i espais de treball conjunt novament. Estem segurs que això beneficiarà a la ciutadania del Vendrell.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No