Carta anònima

Condemnem les amenaces a la regidora de platges de l'ajuntament del Vendrell

Xarxa Vendrellenca 26-11-2019 13:08 Lectures 238

Des de la Xarxa Vendrellenca, i després de saber per la premsa que la regidora de platges i cohesió territorial, de l'AVP-FIC, Bàrbara Peris ha rebut a casa seva amenaces de mort, volem condemnar públicament aquestes amenaces contra ella i mostrar el nostre suport.

La nostra taula de treball vol condemnar públicament les amenaces rebudes per la regidora Bàrbara Peris solidaritzant-se amb ella davant aquest fet, que és inadmissible a la societat democràtica en la que vivim. Nosaltres no podem admetre de cap de les maneres que això passi a la societat actual, i per tant creiem, com a representants d'una part de la societat civil del municipi del Vendrell, que és molt necessari fer pública la nostra indignació, la nostra preocupació i el nostre suport incondicional a la regidora davant del que li ha passat.

Pel que fa a la problemàtica de fons existent entre els membres de l’AVP- FIC i la seva representant al consistori, des de la Xarxa Vendrellenca volem deixar palès, que nosaltres pensem que han de treballar per trobar una solució i construir ponts i espais de treball conjunt novament. Estem segurs que això beneficiarà a la ciutadania del Vendrell.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres