Atenció primària

Liciten les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja

El pressupost de licitació és de 478.000 € mil euros i els treballs tenen un termini d’execució previst de 10 mesos

Redacció Olèrdola 13-01-2020 12:36 Lectures 2331
Liciten les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Liciten les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Abans de finalitzar aquest mes de gener, el Servei Català de la Salut preveu adjudicar  les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja. Segons publicava la Generalitat el passat 23 de desembre, al concurs públic convocat per a adjudicar les obres s’hi van presentar 5 empreses que ara esperen la resolució del CatSalut.

El pressupost de licitació se situava en gairebé 478.000 euros i els treballs tenen un termini d’execució previst de 10 mesos. El nou consultori es construirà en terrenys cedits per l’Ajuntament d’Olèrdola, al carrer Sindicat de Moja, justament al costat de l’actual consultori mèdic.

Aconseguir el nou equipament era una reivindicació llargament perseguida per l’Ajuntament d’Olèrdola per tal de millorar les condicions d’atenció que es presten al consultori de Moja, utilitzat pels veïns d’aquest poble però també per residents d’ altres nuclis del municipi, especialment de Daltmar.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No