Accident

Recomanen confinament a Banyeres del Penedès en cas de notar el fum d'un camió incendiat que portava material perillós

L'AP-7 està tallada a Castellet i la Gornal en sentit nord

ACN Banyeres del Penedès 16-01-2020 11:07 Lectures 801
AP7. Google Maps

AP7. Google Maps

Protecció Civil ha recomanat el confinament a Banyeres del Penedès (Baix Penedès) en cas de notar molèsties pel fum d'un camió que portava material perillós i que s'ha incendiat a l'AP-7, al quilòmetre 207,5, a l'altura de Castellet i la Gornal. L'autopista està tallada en sentit nord i es fan desviaments per l'AP-2.

El vehicle pesant transporta 10 dipòsits de 1.000 litres de formaldehid cadascun. No hi ha danys personals. Set dotacions dels Bombers treballen en el foc, que ha afectat la tractora i ha passat a la caixa del camió, que ha cremat totalment. Han rebut l'avís a les 8.31 hores. Quan han arribat, el conductor estava fora del vehicle. El pla Transcat s'ha activat en estat d'alerta.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament