Alerta sanitària

Una veïna del Vendrell, cinquè positiu per coronavirus a la demarcació de Tarragona

La dona, contagiada per un company de feina a Barcelona, presenta simptomatologia lleu i està aïllada a casa

ACN El Vendrell 11-03-2020 19:31 Lectures 3360
El CAP del Vendrell . EIX

El CAP del Vendrell . EIX

Una veïna del Vendrell de 39 anys eleva fins a cinc els casos positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Segons ha informat el Departament de Salou, la dona es va contagiar al seu lloc de treball, a Barcelona, on hi havia un empleat amb el covid-19. La dona presenta simptomatologia lleu i es troba en aïllament domiciliari. El CAP del Vendrell s'encarrega de fer-li un seguiment. Els altres quatre casos confirmats a la demarcació continuen estables i també en aïllament domiciliari. Es tracta d'una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny, a Cambrils; i d'una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou.

Catalunya registra una quarta mort per coronavirus i un total de 181 casos, 20 de greus

Catalunya registra una quarta mort per coronavirus a Catalunya, segons ha confirmat el Departament de Salut, que no ha detallat ni l'edat de la víctima ni el municipi on ha perdut la vida. El Departament ha informat de 56 nous positius, fet que situa la xifra total d'afectats en 181. D'aquests, 20 estan en estat greu. Del total d'infectats, 22 són professionals sanitaris, tres menys que en el balanç que Salut havia fet dilluns. De fet, des que es va detectar el primer cas de covid-19 a Catalunya, tres persones ja han rebut l'alta mèdica.

Actualment, hi ha deu laboratoris que treballen per fer les proves per descartar o confirmar els casos de coronavirus Es troben a l'Hospital Clínic, el Laboratori de Referència de Catalunya, l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Arnau de Vilanova, CatLab, l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital Germans Trias i Pujol i l'Hospital Joan XXIII.

Salut també recorda la petició de fer un "ús responsable" del 061 i "la màxima complicitat possible a la ciutadania davant d'aquesta situació". A més, recorda que es pot trucar a l'atenció primària per a qualsevol dubte i que, per a emergències greus i de risc vita, el telèfon recomanable és el 112.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No