Crisi del coronavirus

Vilafranca habilita un telèfon de reforç per contactar amb l’equip de pediatria de l’Alt Penedès

El telèfon ordinari d’aquest servei està col·lapsat de trucades i l’Ajuntament facilita el número 682147931 per consultes exclusivament pediàtriques

Infermera i estudiant en pràctiques prenen la temperatura a un nounat. Banc d’Imatges Infermeres

Infermera i estudiant en pràctiques prenen la temperatura a un nounat. Banc d’Imatges Infermeres

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Davant la situació actual de pandèmia per COVID19 i per tal de reforçar l’atenció a les persones usuàries, l’Ajuntament de Vilafranca obre un nou canal telefònic per tal de facilitar la comunicació entre les famílies i els professionals de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès.

El telèfon ordinari d’aquest servei està col·lapsat de trucades i l’Ajuntament facilita el número 682147931 per consultes exclusivament pediàtriques que romandrà actiu entre les 8 i les 20h, mentre duri tota la situació d’alarma per Coronavirus.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local